Våre behandlinger

KLIPP
KLIPP

Hos LEAN legger vi vekt på at du skal få en perfekt utført klipp, tilpasset din stil og behov. Klippemenyen vår er satt opp slik at du kun betaler for den tiden vi faktisk bruker.

FARGE
FARGE

Hos LEAN utfører vi kun fargebehandlinger som tar maksimalt 90 min. Alle behandlingstider er oppgitt inkludert virketid og utskylling/tørk av håret i etterkant. Skal du klippe håret i tillegg kan du derfor velge en klippetid som er 10 min kortere enn du vanligvis bruker. Er du usikker på hvilken behandlingstid som er riktig for deg, så ta gjerne kontakt med oss i forkant for en rask konsultasjon eller legg til gratis COLOR CONSULTATION i bookingen.

STYLING
STYLING

Få en flott finish på frisyren. Vi føner, glatter eller krøller frisyren, tilpasset dine behov. Test ut en LEAN STYLE neste gang du skal i selskap eller på date!

SKJEGG
SKJEGG

LEAN Frisør gir deg skjeggtrimming som tar hensyn til din hud og skjeggtype. Vi tilbyr effektive raske justeringer og forming, tilpasset din profil og skjeggets vekstmønstre. Du får råd om teknikker, verktøy og produkter som vil gjøre det enklere for deg å vedlikeholde selv.

KAMPANJER

50% rabatt på fargebehandling!

Åpningstilbud! -50% avslag på fargebehandling i hele januar og februar, gjelder kun avdeling Tollbugata.

+ MER
Thursday Cut

-20% avslag på klipp hver torsdag!

+ MER
Igora Color ten- fargebehandling

Dekkende farge med kun 10-15 min virketid

+ MER
Hårprodukter fra EVO- 100% resirkulerbare forpakninger

EVO - "Saving ordinary humans from themselves"

+ MER
American crew- for menn

En produktserie laget av menn, for menn!

+ MER

Våre frisører

Dominika Langbråten Salongleder/Frisør

Dominika er salongleder og faglig ansvarlig. Hun er en dyktig og erfaren frisør, med tilleggsutdannelse innenfor fargebehandlinger, men er også dyktig på herreklipp, skjegg og barbering, og har alltid kundens ønsker i fokus.

+ BOOK
Oscar Hansen Krieger Frisør

Oscar er en ung og kreativ frisør. Han har moderne herreklipper som sitt spesialfelt, men gjør også fargebehandlinger og dameklipp.

+ BOOK
Alvilde Halstvedt Hovland Frisør

Alvilde er en allsidig og dyktig frisør, som vil gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Trenger du råd og veiledning til å finne riktig produkter til håret ditt hjelper hun deg gjerne.

+ BOOK
Holly Oliva Brown Frisør

Holly er en positiv og energisk person, med frisørfaglig erfaring også utenfor landets grenser. Som kunde hos Holly vil du bli tatt hånd om på beste måte.

+ BOOK
Om LEAN Frisør
KONTAKT

Om LEAN Frisør

ET ANNERLEDES FRISØRKONSEPT

LEAN Frisør er et smart og skreddersydd konsept for mennesker i travle forretningsmiljøer der "tid er penger", eller for de som ganske enkelt ønsker et mer effektivt og individuelt tilpasset frisørbesøk.

+ MER